Een condoom is slechts een betrouwbare bescherming als het goed zit. Om de juiste maat condoom

Het probleem met slecht passende condooms

Je gaat naar de drogist terloops Koning pak naar de kassa? Maar alleen als het past. Het probleem met een te grote condoom: "Het kan gemakkelijk afglijden, weer terug te rollen en het kan sperma lekken", legt Andreas Gloël, gekwalificeerde sociale en seksuele opvoeder van Pro Familia in Hamburg. Maar ook om te sluiten Condooms kan uw ondergang zijn: "Je rekken, waardoor het materiaal extra wordt benadrukt," zegt de expert. En ze kunnen ertoe leiden dat uw erectie afbreekt.

Zitplaatsen voor een goede condoom

"Het moet goed passen, maar niet ongemakkelijk voelen," zegt Gloël. "Als er luchtbellen, dat is een duidelijke aanwijzing dat het condoom te groot is". Echter, "rimpels" vaak niet konden worden vermeden, omdat elke penis individueel vormgegeven. "De roll-over moet je geen pijn doen. Anders kun je een breder condoom nodig hebben ", zegt de expert.

Deze zes stappen zullen u helpen om de juiste condoom maat te vinden

Uw honing zal helpen te bepalen graag de juiste condoom maat te vinden - © Artemisphoto / Shutterstock.com

1. Besteed aandacht aan de breedte

"Het is niet de lengte telt, maar de breedte" bovengenoemde Gloël. Als u nog niet had gedacht? Is in condoom maten, maar zo! Als het condoom is te kort en blijven twee centimeter aan de basis van de penis ontdekt, dat is geen probleem. "Als het te lang is, integendeel, niet de rest rollen gemakkelijk", zegt de expert.

2. Het berekenen van de grootte

"Zet een flexibel meetlint rond het dikste deel van uw penis in erectie," adviseert Gloël. Om de omtrek te meten. De juiste breedte van het condoom berekenen van de omtrek te delen door de tweede

3. Standaard condooms

"Vaak een breedte van 52 mm en een lengte van 185 millimeter," bovengenoemde Gloël. Zonder extra aanduiding op de verpakking, de verwijzing naar een ander formaat is het een standaard condoom.

4. herkennen de grootte

"Aan de zijkant of aan de achterkant van de verpakking, wordt de breedte van het condoom gemerkt" legt Gloël. Bredere condooms noemen zich vaak "Large", "koning" of "Large". smallere vaak "Slim" of "Small" in de naam.

5. condooms in verschillende maten

De meeste condooms zijn 49-55 millimeter breed. "Deze zijn verkrijgbaar in drogisterijen, een apotheek, maar vaak ook bij tankstations en in automaten," zei Gloël. Maten verschillen meer van de standaard breedte, er is online en in seks winkels. Sommige merken zoals My.Size, Coripa en Theyfit hebben gespecialiseerd en bieden tot 95 verschillende maten niet alleen afhankelijk van de breedte, maar ook door de lengte.

6. De juiste vorm

"De vorm van het condoom moet zo van de penis wedstrijd," het geslacht opvoeder adviseert. Als u merkt dat het standaardformulier van de eikel te strak is, neem dan een condoom met extra grote hoofdeinde. Is het te strak integendeel op de penis, die breder in de richting van de as helpt wordt. Als de breedte is juist op zich, het condoom maar toch slippen of luchtbellen, kies dan een condoom die dicht achter de eikel. Zoals condooms noemen getailleerde, anatomische of contour. "Ribs, ribbels of knoppen hebben geen invloed op de pasvorm", zegt de expert. "Ze moeten gebruik slechts één gevoel intense ervaring te maken." Een goed overzicht van formulieren biedt de Kondomotheke.

Geen passend condoom handig?

Als je een condoom in het juiste formaat bij de hand, de expert adviseert: "Gebruik een standaard condoom. Als u de zorg over anticonceptie dat is beter te gebruiken dan niets, ook al is de kans op het voorkomen gespreid veel hoger is. "Daarom, kijk voor tijdens het vrijen, of het nu nog steeds op zijn plaats. In het algemeen: "Wegen tussen risico en plezier factor uit," zei Gloël. Als u al fluiten gaat erectie bij de gedachte van een condoom, overleg dan met uw partner over alternatieven.

meer overZodat het condoom beschermt je echt, moet je het rubber correct ongedaan maken
De meest voorkomende condoom ongelukken - en hoe ze te vermijden

Preventie met het plan: de meest voorkomende onbedoelde acties die gebeuren vrijen met condooms te voorkomen ...

De meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen

Mannen kunnen ook ervaring een meervoudige orgasme. Het bewijs: Onze auteur heeft&# 039; s geprobeerd en onthult hier ...

Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste
De belangrijkste trend kapsels voor mannen
Deze 12 delen zijn nu Trend
Voor-en-na vergelijking: Nikolais transformatie
van due "Dickerchen": Leser Nikolai is nu Freshman en Model