Skulder Træning: At opbygge muskler!
© Artem Furman / Shutterstock.com

Bred og stærke skuldre - et klassisk træk ved maskulinitet. Især når vægttræning skuldre er involveret i næsten hver øvelse, når træning: Det være sig på bænkpres, pull-ups på eller dips. Ikke kun af denne grund, bør tilskrives en særlig vægt på skulder træning, for som musklerne i skuldrene er meget stressede, skal de også være perfekt udtalt at undgå dårlige arbejdsstillinger eller skade. Vi viser dig, hvad øvelser bør ikke mangle i din skulder træning, hvordan du udfører disse øvelser korrekt, og hvad øvelserne optimalt forbedre muskel struktur af skuldrene.

Toning til skuldrene

De skuldermusklerne kan inddeles i tre områder - også kendt som delta - delt: den forreste, midterste og tilbage muskler område. derfor den perfekte skulder træning dækker alle tre muskelområder. Især nakken pressen, trækker på skuldrene og skulder rotation bør være i enhver skulder træning. Hermed de vigtigste muskelgrupper, herunder den trapezformede og trapezius. Vi viser i vores leksikon træning som du får din tilbage i topform og effektivt at fremme muskelvækst. Hvilken motion er det bedste for din træning, altid knyttet til det, som muskel område, du vil træne klasse. Ud over den træning af musklerne i ryggen, samt en afbalanceret kost spiller en central rolle - sæt primært på en proteinrig kost for at støtte muskeltræning fra bagsiden.

Vores tre bedste tips til træning

  1. Dybest set: Før du begynder at udøve, skal du være varm - det samme gælder for dine skuldre. Til dette formål, den laterale rejser med lette vægte er særligt egnet. De laterale raises kan udføres for eksempel med håndvægte. Kun når skuldrene er varmet op, bør du ty til tungere vægte. En anden warm-up spids foran træning: Varm på leddene ved hjælp af en udvides rem og cirkel pr side 10 gange armene.
  2. Træn alle tre muskelgrupper: Til den forreste muskel område, du kan, for eksempel, tog foran rejser med to håndvægte; de laterale raises trænede især de laterale dele af skulderen og rygmusklen område er ofte trænet med skulderen pressen.
  3. Træn med pauser: De pauser i træning gør det muligt at træne med flere vægt flere blokke. Gennem pauser, der skal stoppe omkring 15 mellem hvert sæt til 20, falder det en ikke så svært at træne det næste sæt.  

vigtigt: Da skulderen består af tre hoveder er i vores uddannelsesplaner for skulderen ud over de klassiske presserende og løftebevægelser også trækker til den bageste skulder. For en oprejst positur disse er af afgørende betydning - i slutningen af ​​denne side finder du træningsplaner for Download PDF.

De bedste skulder øvelser i app og 900 yderligere øvelser kan findes gratis i vores Mænds Sundhed personlig træner app eller på internettet på www.menshealth-personaltrainer.com
 

  • 02/10/2011

Trænede muskler viser meget nødhjælp
Tre Tips til bredere skuldre

Med disse tre uddannelse varianter gøre din skulder træning endnu mere effektiv

Brede skuldre er forudsætningen for en V-formet overkrop
Hurtigere T-Krop

Brede skuldre er forudsætningen for en V-formet overkrop. Vores fitness kontrol viser, hvor god er din ...

  • Alt indhold
  • billeder
  • video
  • specials
  • artiklen

Uddannelsesplan for brystet, skuldre og arme
At træne bryst, skuldre og arme
Den perfekte V-form træning
Den perfekte V-form træning
Skulder smerter?
Skulder smerter?
Skulder smerter fra bryst træning?
Skulder smerter fra bryst træning?
Verdens bedste øvelser
De bedste øvelser i verden
Helkrops-træning for begyndere
Helkrops-træning