De Chinese vechtsporten versterkt het vermogen om te reageren snel in een aanval te reageren

Waar gaat het over de Wing Chun? "Wing Chun is teruggebracht tot de essentie martial arts"Said Armin Haiderer, martial arts instructeur en auteur van Melk in Oostenrijk ("Wing Chun"VDM, tot 70 euro). Alle technieken zijn gebaseerd op soortelijk gewicht in de natuur en zijn onbekwaam in minder dan vijf seconden aanvallers."

Waar komt Wing Chun? Vele mythen rond Wing Chun. Volgens de meest bekende, is het een non ontwikkeld om de legendarische kung fu kunsten van Shaolin monniken voorhoofd te bieden. De meeste van de stijlen van vandaag terug naar Yip Man - die leerde oa Bruce Lee. Vanaf 1975, veel scholen in Europa gevestigd. Aangezien deze hebben de neiging om in de handel te werken, zijn er tal van spellingen, zoals Wing Tsun, Ving Tsun of Wing Shun.

Fitness Profiel Wing Chun
De fitness-profiel toont: Wing Chun is een van de explosieve martial arts

Wat is het Wing ChunEen dergelijke training? Ze oefenen ongeveer een uur in teams van twee verschillende handvat-beat combinaties. Deze moeten daardoor worden geautomatiseerd.

Wat heb ik nodig Wing Chun? Traditionele Chinese martial pakken hebben hun langste tijd gehad. Vandaag normale sportkleding ranges, grotere organisaties hebben hun eigen outfits (www.wingtsunwelt.com). Met dubbele bladen alleen geavanceerde werk.

Wat ik heb van Wing Chun? om zich te verdedigen met weinig inspanning Top reflexen.

Waar kan ik meer informatie over Wing Chun? Voor meer informatie, zie de zijkant van de Europese WingTsun organisaties www.wingchun-germany.de. Een landelijk overzicht van de geselecteerde Wing Chun scholen kan worden gevonden op www.wingchunkungfu.de.

Oefening stappen Wing Chun
Martial art: Typisch Handle Flip in combinaties Wing Chun

© Jason Pickersgill

De volgende opeenvolging van stappen die je jezelf te bevrijden bij Wing Chun van een schijnbaar hopeloze situatie

BEVRIJDING SHOCK

Een Je tegenstander (rechts) heeft in een houdgreep.
B Druk knie in de achterkant van de knie van de andere, plaats je linkerhand over zijn schouder.
C Linkerarm door rek wegduwen handmatig rand van de kin van de tegenstander.
D Om nu eindelijk bevrijden, brengt u een sterke stijging in de zijkant.