Je brood voor het ontbijt nog eten? Dan moet je snel naar havermout. Hier zijn zes darn goede redenen waarom haver zijn regelmatig op uw dieet

1. Havermout slanke

100 Gamm havermout 353 calorieën - zodat ze niet alleen behoren tot de low-calorie voedsel. Toch zijn ze effectief te helpen om permanent te blijven slank: Dankzij het hoge gehalte aan gezonde, onverzadigde vetzuren en het hoge gehalte aan magnesium zij bevorderen vetverbranding. 

>>> Fat Burner: Top voeding voor het verliezen van gewicht

Havermout kan warm of koud als pap van te genieten2/7
|

Havermout kan warm of koud als pap van te genieten

© Seregam / Shutterstock.com

2. Lang genoeg dankzij havermout

Door de langketenige koolhydraten en voedingsvezels bevatten Halferflocken laatste volledige. Cravings is na een maaltijd havermout daarom niet langer een probleem. 

>>> worden honger? Er is 25-core havermout recepten

Havermout bevat veel vitaminen en mineralen3/7
|

Havermout bevat veel vitaminen en mineralen

© Yulia von Eisenstein / Shutterstock.com

3. Sporting bereiken topprestaties met havermout

Havermout zijn uitstekende bronnen van energie. Eet ze twee tot drie uur voor de wedstrijd, ze leveren energie zonder einde. De volkoren product bevat de grootste belang voor sporters vezel, hoogwaardige eiwitten, stofwisseling ondersteunen van B-vitamines en mineralen in overvloed. Bovendien is deze power combinatie van een sterk immuunsysteem en een optimaal gereguleerde bloedglucose verschaft.

in Komibination met melkeiwit van de havermout is nog hogere kwaliteit4/7
|

in Komibination met melkeiwit van de havermout is nog hogere kwaliteit

© Vladislav Nosick / Shutterstock.com

4. toepassing havermout als plantaardige eiwitbron

Havermout is een goede bron van plantaardige eiwitten: Een portie havermout (50 g) verschaft 7,5 g eiwit. Komibinieren verschillende eiwitbronnen met elkaar - dus bijvoorbeeld Havermout met melk, yoghurt of kwark - verhoogden de biologische waarde. Dit betekent dat eiwit een hoge kwaliteit en kunnen beter worden omgezet door het lichaam in het lichaam eiwitten. 

Havermout ook smoothies kunnen voorbereiden5/7
|

Havermout ook smoothies kunnen voorbereiden

© Vorontsova Anastasiia / Shutterstock.com

Grain Vermogen: Havermout:
5. Kijk goed met havermout

Gezond haar, heldere huid en sterke nagels: Omdat haver zijn rijk aan B-vitamines en sporenelementen zoals koper, mangaan en zink, kunt u al veroordeeld voor het ontbijt doen veel voor je uiterlijk. Reeds 40 gram havermout per dag heeft ook betrekking op 90 procent van de dagelijkse behoefte aan mangaan en 20 procent van je dagelijkse behoefte aan koper en zink.

Gekookte havermout zijn beter verteerbaar6/7
|

Gekookte havermout zijn beter verteerbaar

© Elena Elisseeva / Shutterstock.com

6. Oatmeal tegen maag- en darmklachten

In natuurgeneeskunde havermout zijn een beproefd instrument in maag- en darmklachten. De onverteerbare vezel formulier maag- en darmslijmvlies, een beschermende laag te behouden en daardoor het zure maagsap van het slijmvlies verwijderd. Regelmatige consumptie voorkomt maagdarmklachten het duurde niet lang, voor acute klachten helpt pap (gekookt in water of melk, volgens smaak met zout en / of een beetje suiker licht gekruid) aan het spijsverteringsstelsel weer te stimuleren.

Dit maakt havermout zo gezond

Dr. Biceps in de video:
Dit maakt havermout zo gezond

Klik hier voor alle fotogalerijenDe meervoudige mannelijk orgasme - een gidsZo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannenDe belangrijkste trend kapsels voor mannenDeze 12 delen zijn nu TrendOnze auteur weet nu hoe het is om seks te hebben elke dagDit gebeurt wanneer je seks hebt elke dag voor 100 dagen15 gezonde gerechten voor de kleine portemonnee20 snelle maaltijden voor weinig geldDit laat meer tijd voor de essentieQuick ochtendroutine, meer tijd voor zichzelf10 tekenen dat een vrouw niet geïnteresseerd is in jou10 tekenen dat de vrouw heeft geen interesse in jou