jeuken je voeten, brandende of pijn? De volgende tips kunt verhelpen

FOOT MUSHROOM
"De ziekte kan leiden tot ontsteking veroorzaken, optreden Flaking huid of blaren jeuk tussen je tenen"Verklaart Dr. Matthias Herbst, een dermatoloog in Darmstadt.
remedie Was de kousen op 95 graden, waardoor de voetschimmel schimmels doodt. Altijd droog tussen de tenen na goed zwemmen. De deskundige: "Breng meerdere malen per dag anti-schimmel zalf, poeders of Spray op - ten minste twee weken."

WART
Kenmerkend voor wratten is de dikke hoornvlies met rode of zwarte stippen. Door de druk van het lichaamsgewicht, ze niet groeien naar buiten, maar in de voet. Dat doet pijn.
remedie De wrat met salicylzuur patch of oplossing te verzachten. Vervolgens ablatie van de hoogste resolutie laag met een bestand of een hoornvlies schaafmachine. "Optioneel, uw dermatoloog voor infrarood licht te gebruiken, te bevriezen of te bedienen", De deskundige toegelicht.

maïs
Penvormig, groeiende inwendige verdikking die ontstaat door een voetvervorming. Het komt meestal op de tenen of teen gewrichten.
remedie herfst: "Een orthopedie mag alleen tijden onderzoeken je voet positie", Breng vervolgens salicylzuur zalf. Pressure beschermende padding of ringen te voorkomen dat de pijnlijke wrijving. Het hoornvlies kan best rasp of na het baden met behulp van een puimsteen sleur.

BEL
De met vloeistof gevulde holte onder het hoornvlies of in een diepere laag. Lees ontstaan ​​wanneer het ergens scrubs.
remedie Let op! Je moet nooit doorboren bellen voordat ze worden gedroogd, omdat de onderliggende huid is erg dun en delicaat - je zou kunnen ruilen voor een infectie. Open blaren moet u eerst met desinfecterende zalf, daarna behandelen met wondgenezing crème. Vermijd druk op de juiste plaats. Padded patches van de apotheek hulp.

Meer informatie over de afstand die u ook vinden: tips voor Fußgelenkverstauchungen, tips zweetvoeten en hoe u de juiste hardloopschoen voor de winter te vinden.

meer overDe meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen

Mannen kunnen ook ervaring een meervoudige orgasme. Het bewijs: Onze auteur heeft&# 039; s geprobeerd en onthult hier ...

Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste

Het vet zal smelten en snel? Wij laten u zien 5 oefeningen die je in minder dan een kwart van een uur ...

De belangrijkste trend kapsels voor mannen
Deze 12 delen zijn nu Trend
Voor-en-na vergelijking: Nikolais transformatie
van due "Dickerchen": Leser Nikolai is nu Freshman en Model
volgens welke vrouwen niet wilt worden gevraagd zes seksuele posities,
Na deze zes standjes vrouwen niet wilt worden gevraagd