In onze klassiekers serie laten we u de tijd als je krijgt met krullen een indrukwekkende biceps. Hiervoor heeft u niet halters, maar alleen je lichaam nodig heeft. In het advies van de video's naar varianten, intensivering en letselpreventie zijn

Dus zowel biceps hoofden groeien, hersenen vereist: Ons model Moritz Tellmann, ook arts en personal trainer, maakt je slim

1. stam been
Ik maak geen grapje: training van de benen is ook goed voor de biceps! Verantwoordelijke groeihormoon somatropine. Wie activeert zijn been spieren, zorgt voor een hoge productie van het hormoon in het lichaam. Dit kan ook de groei van uw armspieren.

2. omzeilen overtraining
De biceps heeft een lange en een korte pees die de spieren te verankeren in de schouder. Zeef op de lange termijn kan de lange bicepspees scheuren. Mijn aanbeveling is meer dan 2 keer per week veeleisende intense spier.

3. Haal de hamer
Pijn in de pols moet je gaan met een wijziging van de greep uit de weg. Test om te zien of u curling pijn in de bovenste of onderste handgreep. Minste uw gewrichten zijn geladen in de hamer handvat. Laten we gaan, je swing Thor Tool!

4. Ondersteuning onderarm
Curler, waar moet eerst onderarmen slap moeten specifiek het verbeteren van hun grip kracht. Voor het effect, met name opknoping oefeningen zoals pull-ups of roeien op de handdoek zorg. Dus neem je onderarmen naar XL-formaat.

5. genieten plaag
Voor het branden in uw biceps lactaat verantwoordelijk is. Het treedt op wanneer de spier niet genoeg zuurstof krijgt om energie op te wekken. Lactaat stimuleert de pijnreceptoren. Voelt als vuur, maar geen kwaad. Dus ga je gang, een paar meer herhalingen!

Intense biceps krullen

Dr. Biceps: Meer intense biceps curls
Dr. Biceps uitgelegd in de video als je biceps krullen serieuze maken