Med rene squats bede om mere end 400 muskler. Vores ekspert forklarer i denne video tutorial, som beskriver at kigge efter i udførelsen af ​​den klassiske

Ingen anden øvelse aktiverer så mange muskelfibre som den klassiske squat. Du drage fordel af det enorme potentiale af de vigtigste øvelse i verden, skal du kende den nøjagtige sekvens af bevægelser for at undgå fejl. Instruktionerne kan findes her.

For at fuldende den perfekte squat

 

  • forberedelse: Set tilbage omkring skulder bredde oprejst med benene. Kryds hænderne bag hovedet.
  • udførelse: Pres dine hofter tilbage og bøj knæene. Hold din nederste del af ryggen lige og sænke din krop så dybt som du kan. De fødder opretholde altid kontakt med jorden! Tilbage op, når lårene befinder sig i vandret. Info: Med kun en ren squat bede om mere end 400 muskler
  • Indpakket Skrog: Hjælper dig at holde din ryg lige. Ideel: en lys syd langs lumbal - den følger din naturlige krumning.
  • lige hovedet: Træk ikke med hænderne frem! For at tjekke din kropsholdning, stå frontal foran spejlet og se på det i øjnene.
  • foldede hænderMå ikke fusionere over brystet, men bag hovedet. Træk albuerne tilbage og glatte dit bryst ud, og dermed tvinge en god kropsholdning.
  • Forskudt samlinger: Hip, bør knæ- og ankelled forblive i staten på linje. Denne axiality hjælper til at undgå undVerletzungen bruskskader.
  • spread fødderBegge fødder peger lidt udad. Bare rolig: Båndene i knæ og hofte give denne stilling allerede før så naturligt.

 

Den klassiske squat: Ingen anden øvelse aktiverer så mange muskelfibre. Du drage fordel af det enorme potentiale af de vigtigste øvelse i verden, skal du kende den nøjagtige sekvens af bevægelser for at undgå fejl.
Den øvelse for altid og overalt: Klassiske squats