Wist u dat? Met je kapsel beïnvloeden u uw aantrekkelijkheid voor vrouwen. Deze 3 kapsels zeer sexy

Om het vrouwelijk geslacht land, is een blik in de spiegel beter om je kapsel waard. Zeker, de binnenkant die telt. Maar de waarheid is dat je al door vrouwen wordt ingediend op grond van uw haar laten knippen in een patroon. Het goede nieuws: Het is gemakkelijk te doorzien. Een studie van de Wahl Clipper Corporation heeft in feite precies onderzocht. Het resultaat: vrouwen houden van klassieke looks. Met deze drie kapsels komen bijzonder goed in het vrouwelijk geslacht naar:

De Zijscheiding

Dit kapsel vrouwen wikkel gemakkelijk rond je vinger - of je het in 20, 30 of U50-jarige. Dus je handelt slim, hoffelijk en vol vertrouwen. En dat trekt. Het vrouwelijk geslacht verdachten deze look een man met een succesvolle baan. U bent van harte welkom om deze bonus te spelen. Die in het bezit nog steeds de deur openen of de dame hulp van de jas past volledig in de regeling. Om de favoriete uiterlijk van de dames stijl, is het haar gedragen korter aan de zijkanten, de toplaag is langer. Met de ondersnijding, het heeft niets te maken. De overgangen zijn zacht en het haar niet gemakkelijk geschoren aan de zijkanten tot een lengte. De buitenste laag is ingericht met haar was en vrij te warrig door uw geliefde. De vrouwen houden namelijk ook.

crew Cut

Het beste bewijs dat vrouwen zwak bij mannen met bemanning knippen, is de voormalige "Sexiest Men Alive" Channing Tatum. Dit heeft waarschijnlijk gekregen rond. Immers, deze klassieker is al zichtbaar in vele menselijke geest. Wie draagt ​​dit kapsel, ziet er betrouwbaar, intelligent en betrouwbaar. Net als iemand die in wiens armen vrouw wil kan vallen. Volgens de studie, indien deze bijzonder tussen 18 en 34 jaar. Bovendien, voor u belichamen het beeld van een man die kan pakken en zijn dierbaren staat ook als home improvement opzij. Voor de uitstraling van het kapsel aan de zijkanten tot ongeveer 15 mm. Uit het oor tot ze worden steeds langer, zodat de toplaag is de langste. Het kapsel kan zelfs worden gesneden met een haar machine. Als u niet bekend bent, neem dan een afspraak met een professional. Immers, wil je om punten te scoren met het kapsel in het vrouwelijk geslacht en de snede moet er niet uit als een ongeluk.

slordig Haar

Dit kapsel kan kijken een beetje alsof je had net sprong uit bed - het idee van het maken van het vrouwelijk geslacht, dat is hongerig naar meer. Of het nu 20, 30 of U50. Met een man die dit kapsel draagt, zouden vrouwen deelnemen aan alle leeftijdsgroepen. Dit is de muzikant waarschijnlijk als gevolg van, dat ze moois mee te doen. Maar het maakt niet uit of je wel of niet kan zingen, het maakt je aantrekkelijk toch. De verwarde haren laten schattig, handelen koel en interessant. In deze look is het haar langer gedragen en kunnen - niet nodig om - er een beetje slordig. Let op: Dit heeft absoluut niets te maken met "worden verwaarloosd" te doen. Een deel hoort bij dit kapsel. Top jas en de zijpanelen langer te blijven, zodat ze losjes vallen in zijn gezicht. Het aardige ding over het: u kunt uw haar te dragen net zo goed uit haar gezicht en dan direct een compleet andere look. Het maakt niet uit welke optie je ook kiest, het moet er een beetje rommelig. Hiervoor ga je gewoon met je handen zo nu en dan terloops door zijn haar. Dit maakt vrouwen nog wilder. 

Beter niet!

Wie draagt ​​de volledige haar om een ​​paar millimeter gesneden, volgens de studie schijnt wel vertrouwen, zelfvertrouwen en assertiviteit, maar scores zodat slechts 1 op de 5 vrouwen. En zelfs wanneer de leeftijd tussen 40 en 60. Zeker, misschien dus ia kort kapsel is praktisch. Dat is maar al.

Voor degenen die niet zijn gezegend met een volle haardos, dan: Dear scheren alles af, net als de huidige "Sexiest Man Alive" Dwayne "de rots" Johnson. Immers, sorry, verwoed bedekt terugwijkende haarlijn en Tonsuren is geen enkele vrouw echt sexy.

>>> Andere aantrekkelijke kapsels voor mannen kunnen worden gevonden in onze kapsels galerij.

Foto's: KMS California (2); Shutterstock / Volodymyr Leshchenkomann (1)

meer overDe meervoudige mannelijk orgasme - een gids
Zo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannen

Mannen kunnen ook ervaring een meervoudige orgasme. Het bewijs: Onze auteur heeft&# 039; s geprobeerd en onthult hier ...

Met deze oefeningen, verbrand je calorieën zo snel mogelijk
Snelle tijden 100 calorieën - met deze vijf oefeningen werken&# 039; s beste

Het vet zal smelten en snel? Wij laten u zien 5 oefeningen die je in minder dan een kwart van een uur ...

De belangrijkste trend kapsels voor mannen
Deze 12 delen zijn nu Trend
Voor-en-na vergelijking: Nikolais transformatie
van due "Dickerchen": Leser Nikolai is nu Freshman en Model
volgens welke vrouwen niet wilt worden gevraagd zes seksuele posities,
Na deze zes standjes vrouwen niet wilt worden gevraagd