Low Carb eller Low Fat? Tæl kalorier eller FDH? Hvem er at heller ikke stige. Vi vil fortælle dig de 11 vigtigste vægttab fakta, der gælder for alle kost

Hvem ønsker at vide, hvad, specialister argumentere, når de argumenterer for eller imod en bestemt kost. Det er det, der virkelig tæller. Der er mange diæter. I de personlige valg behøver du ikke at følge en alt-eller-intet-princippet. I stedet bør du være tilfreds med deres valgte kost. Ellers har du faktisk snart bogstaveligt træt og træt af kost. men du ser din daglige måltid som et valg fra en bred vifte, så vil du føle sig godt tilpas - og styrkes. derfor Dr. Dean Ornish, Livsstil og kost guru fra USA, samlet de vigtigste fakta, der gælder for alle kost. 

1) Undgå dårlige fedtstoffer, spise mere god

Stigningen, selv om holdbarheden af ​​maden i de kølede sektion men ikke holdbarheden af ​​din krop. reducere allerede tre gram omega-3 fedtsyrer om dagen din risiko for pludselig hjertedød med 50 til 80 procent. Også beskytte mod kræft. Omega-3-fedtsyrer, der er indeholdt i fisk som laks og makrel.

2) Undgå dårlige kulhydrater

Brug ikke dårlige kulhydrater som sukker og hvidt mel. Så du banke Selv om mange kalorier i kroppen, men er ikke syg. I stedet blodsukker hopper op og gå til som en ballon.

3) Adgang til gode kulhydrater

Kulhydrater som frugt og grøntsager eller hele hvedemel og brune ris er, hvad din krop har brug for. Hvilket er rige på fibre og så du føler dig fuld, før du har slugt for mange kalorier.

4) Master kalorie regningen

Der er ingen "udveksling mindre fedt" versus "færre kulhydrater". Mens du kan spise mindre kalorier ved at spise mindre samlet - om den pounds falde af, når du går på en diæt, være visse sorter af fødevarer er forbudt eller små portioner, du er vorgeschrieben.Danach men for det meste stadig sultne. Hvis du derefter få adgang til pounds er også hurtig på det igen.

5) Tæl hver kalorie

Fedt indeholder 9 kalorier per gram, kulhydrater kun fire. Spis mindre fedt, du automatisk tage på færre kalorier, selvom dele er lige store. Så spiser mindre fedt og dårlige kulhydrater.

6) Din kost er, hvad du gør det til

Foderet er også sunde essenWas i din kost er der, er lige så vigtigt som hvad du udelader. Der er mindst 1.000 stoffer, der hjælper bekæmpe kroniske sygdomme, kræft eller hjerteanfald. Med kun få undtagelser, se alle i gode kulhydrater såsom frugt, grøntsager eller fuldkornsmel.

7) Brænd kalorier

Energibalance er vigtig. Du tabe sig, hvis du forbrænder flere kalorier, end du indtager - for eksempel med sport.

8) peers fra

Simple øvelser som trappen i stedet for elevatoren eller noget park længere væk eller køre i en halv time kan gøre forskellen. Små skridt tilføje op til store forandringer - hvis du holder ud.

9) Trinvis

Skift din kost langsomt, men grundigt. Den eneste måde at have lange noget ud af det. men hvis de er nødt til at sænke dit kolesterol eller allerede har en hjertesygdom, bør du passerer gennem drastisk.

10) Tag tid

Mindre dele af god mad er bedre end en mega dosis junk food for din krop, især hvis du være opmærksom på hvad du spiser.

11) erstatning

Hvis du rammer på én dag over sporene, gøre det igen næste godt ved at spise mere sundt. Jo mere du bringe dig selv i din kost mod sundhed, jo mere vil du tabe sig og blive mere sunde. Og jo bedre du vil føle.

Link-Tip: Denne 12 ultimative fedtforbrænder fødevarer sprænge overskydende fedt bare gå væk

12 sølv kugler ud af køkkenet i kampen mod Wampe
12 sølv kugler ud af køkkenet i kampen mod Wampe
13 billeder
© Ekaterina Kondratova / bitt24 / Markus Mainka / Swapan Fotografi / Shutterstock.com
Mere omVores Pfundskerle: Hvor vellykket vægttab
Så har vi med succes fjernet

disse Mænd&# 039; s Health læsere har deltaget mere end 100 kg. Den før og efter billeder til at bevise det

Vægttab tips til mænd
6 nye vægttab strategier

Du ønsker at tabe sig, du ved, hvordan det gøres, og et par kilo, de allerede har tabt. Men virkelig frem ...

Den perfekte køkken for dem, der ønsker at være slank
Vores 60 bedste vægttab opskrifter
6 tips til at gøre din kost sundere straks
6 tips til at gøre din kost sundere straks
Med disse tricks du sænke din cortisol niveauer
Stress hormonet cortisol: Hvorfor er sport den bedste cortisol Killer