Vind je geslachtsdelen te klein? Dus je kunt het groter maken dan het is

opererenUw penis is als een ijsberg: een deel zichtbaar is, de rest in je. "Tijdens de werking wordt de ketting van de penis afgesneden"Zegt Dr. Hartmut Porst, Uroloog van Hamburg.
Dat brengt het: De penis kan worden uitgetrokken iets uit de buikholte door de ingrijping, zodat een langer en 1,5 centimeter gemiddeld werpt. "Er zijn patiënten die klagen dan dat impotentie en infecties"Zegt Rosemary. Het huwelijk is met u in de broek, moet u advies van de uroloog te zoeken. Kosten: vanaf 6000 euro. Details zie hieronder

routes: Traction maakt de penis langer te maken, misschien met de hulp van een orthopedische stretching riem. Dat is vastgebonden rond de buik en aangesloten op een stretchcondoom die trek je over de penis. De treksterkte kan worden aangepast via de riem. Schema: zes tot twaalf uur per dag.
Dat brengt het: De uitbreiding met een tot 1,5 centimeter in een slappe toestand werd aangetoond in een studie. Draagtijd: zes maanden. Let op! "Er is geen onderzoek naar mogelijke schendingen van de urethra"Waarschuwt uroloog Porst. Kosten: ongeveer 200 euro. Meer informatie kunt u vinden in onze penis Dossier

inflatie: De vacuümpomp wordt voornamelijk gebruikt voor de behandeling van erectiestoornissen. Haal uw penis in een cilinder en het creëren van vacuüm. Als gevolg daarvan, het bloed een back-up in de corpora cavernosa - u een erectie te krijgen. Bij frequent gebruik is ook de penis te verlengen.
Dat brengt het: Niets. Porst: "In een reeks experimenten werd weerlegd dat dit blijvend is."

slikken: Sommige pillen met een geheime kruiden recept beloven wonderen: een penis uitbreiding van maximaal zeven centimeter, evenals een betere controle van de ejaculatie.
Dat brengt het: "Er is geen wondermiddel. De pillen kunnen hun belofte niet te houden"Zegt de expert. Natuurlijke hulpbronnen zoals haver of ginseng hulp iets meer, omdat ze stimuleren de bloedsomloop. Echter, erectiehulpmiddelen dit soort act voor een korte tijd.

bedrog: Porno sterren scheren untenrum alle schaamhaar af, omdat door de penis wordt langer werkende. Ook nuttig is een platte buik.
Dat brengt het: Zij hadden de meer schaamhaar en de buik voor, hoe groter lijkt je beste stuk na de behandeling. Ongeveer twee centimeter meer in het - dat wil zeggen: buiten.

Penisvergroting en penis uitbreiding met ervaring:

 Bestel PHALLOSAN® forte, exact hier!

Werkwijzen voor penis
hij wilde zijn banaan een dikke komkommer te maken?

© Shutterstock

Risico penis chirurgie - details

Of chirurgische penisvergroting ooit zinvol is omstreden onder deskundigen. We leggen uit welke methoden leiden tot interessante resultaten

gezichtsbedrog
Vanuit een frivole besluit tot verlenging wordt over het algemeen niet aanbevolen, omdat de ongeveer 30 minuten durende operatie ook beladen met risico's. Complicaties omvatten bijvoorbeeld infecties, bloedingen, lelijke littekens of impotentie. De chirurg snijdt het buikvel in het gebied van de penis wortel en dringt diep in het weefsel onder het schaambeen. Er doorgesneden hij de riem van de penis. Het resultaat is dat het lichaam een ​​beetje weg van de buikholte "uittrekken" kan en daardoor langer lijkt de kijker.

Niet elke arts die bereid is om een ​​penis te verlengen moet de patiënt vertrouwen. Dubieuze firma's zijn niet bepaald preuts bij het uitvoeren van de procedure.

Minder littekens door middel van gevoelige bezuinigingen
Er zijn verschillen, zoals bijvoorbeeld in de snede. Wie wil het simpel, open de huid met een grote Y-vormig deel, waarbij een relatief groot litteken ensteht. Aan de universiteit van Freiburg Clinic, maar het werkt via het zogenaamde sleutelgat. Hier blijft idealiter slechts een zeer kleine, halvemaanvormige litteken. Die verdwijnt na een paar weken onder de geretourneerde schaamhaar.

Een endoscoop is niet noodzakelijk dit geval, omdat deze kan zelfs met een kleine snee in zicht - verleende zorg. "Als je verwachtingen te houden redelijk, het risico niet groter is dan voor een borstvergroting"Schattingen Dr. Gralf Popken van het Instituut voor Urologie en Andrologie van Uniklink Freiburg.

Verschillende benaderingen zijn ook beschikbaar voor de penis verdikking - een tweede operatie die veel chirurgen samen met de extensie uit te voeren. Verwerpen is de mening van prof onderbrengen voorheen gebruikelijke verschuiving vetweefsel van de buik naar de penis. Deze methode, die zeer praktisch lijkt misschien te wijten aan de Tummy effect op het eerste - onder het motto: "Ik wil er met een sixpack te zijn, kan ik twee vliegen gelijk in een klap, is het niet?" - vaak averechts.

Ware grootheid: Tricks penisvergroting

Tips voor een maximale winst in lengte

  • Fat aspireren (werkt alleen bij mensen met overgewicht): Verder weg voor het doorsnijden van de ketting een plastisch chirurg vetweefsel in de penis te storen. Is een goede hoeveelheid buikvet krassen weg, maar deze maatregel brengt al twee tot drie centimeter. Ook hier is een puur visuele verlenging; de penis blijft in principe zoals het is, het hangt alleen maar verder uit het lichaam van de eigenaar. Kortom, een zwaarlijvige patiënt met het komt tot vijf of zelfs zes centimeter langer kijken tussen zijn dijen.
  • De penis Workout: Dit moet elke patiënt aan te moedigen om een ​​terugkeer naar de startdimensie geen risico op lange termijn. Omdat in tegenstelling tot andere banden van het lichaam - zoals de kruisbanden in het kniegewricht - die onder hoge spanning, kan het afgesneden penis band zonder hulp weer samen te groeien. Om dit te voorkomen, een penis workout is aan te raden - met een reeks van gewichten die de patiënt neemt naar huis te nemen. De geopereerde niet meer gaat zitten na het werk in een comfortabele fauteuil in de voorkant van de tv, maar neemt een half jaar zijn nachtelijke rantsoen chips en bier bij de lokale bistro tafel opstaan ​​om hem. Tussen de benen bungelen waarin het variabele gewicht dat uitoefent door middel van een vacuümsysteem, een trekkracht van ten minste 500 gram in uitgerekte lichaam. Naarmate de weken en maanden het gewicht toeneemt tot maximaal drie kilogram.

Aanvullende informatie:

  • Duitse Vereniging voor Esthetische Plastische, Internet Surgery: www.dgaepc.de/; Beiertheimer Allee 18b 76137 Karlsruhe
  • Duitse Vereniging voor Plastische en Reconstructieve Chirurgie, Diakoniekrankenhaus Rotenburg, Elise Averdieck-Stasse 17, 27342 Rotenburg
  • Duitse vereniging van plastische chirurgen; Internet: http://www.vdpc.de; Bleibtreustraße 12, 10623 Berlin

Penis via sleutelgat

"Na injectie van het vetweefsel van de penis krijgt een naar mijn mening nogal lelijke consistentie"Aldus professor Hartmut Porst. Bovendien kan het losse vet glijden en veroorzaken onregelmatige vervormingen, Hamburg uroloog.

Een alternatieve methode is repen huid te voegen in de penis, waarbij zowel reële als kunsthuid kunnen worden gebruikt. Echte huid, verwijdert de chirurg de patiënt in de lies of de bilnaad, maar dit laat littekens op deze punten. Kunstmatige huid redt het lichaam met deze littekens. Deze implantaten zijn niet voor het eigen weefsel van het lichaam; maar de kunstmatige huid gedraagt ​​zich medisch inerte - dat is neutraal. Het is gemaakt van het bindweefsel van het vee en anders niet verworpen als een huid van vreemden.

De verdikkende werking wordt endoscopisch uitgevoerd en duurt ongeveer 45 minuten. echter: "De implantatie van strips van de huid is eigenlijk een noch bevredigende methode, zodat ook u kunt het niet aanraden met een goed geweten", De Frankfurt seksuologen meldde Dr. Haydar Karatepe.

Pfuscht de dokter, veel patiënten uiteindelijk slechts een paar weken na de operatie op de operatietafel. Dan komt het aan de schade te beperken. Hardgekookte bijvoorbeeld, kan gemakkelijk worden bijvullen alleen extra vet op hetzelfde artsen om een ​​mollige vorm te bereiken. maar in ieder geval nu is het aan te raden om een ​​gerenommeerde uroloog te raadplegen.

Bijwerkingen impotentie
In het ergste geval wordt de kracht daarna vertrekken, omdat de chirurg de essentieel voor de viriliteit zenuwen beschadigd toen het doorsnijden van de opschortende ligament of het stoppen met bloeden. Zijn de zenuwen, helpt het vaak slechts een penisprothese - een implantaat, dat wordt gebruikt in plaats van de corpora cavernosa en kan blazen indien nodig. Deze operatie is onomkeerbaar, want echte cavernosa kunnen zijn, als ze eenmaal buiten zijn, niet terug klauw.

Scheer en schaamhaar styling: het absolute waanzin
Scheer en schaamhaar styling: het absolute waanzin
33 foto's
© Shutterstock