2017 Smart Watches bieden veel mogelijkheden en extra's. Om u te helpen de juiste smartphone voor uw pols extensie vinden, vergeleken we 17 Smart Watches

Smart horloges voor mannen in vergelijking

Wat zijn Smart Watches?

Smart Horloges zijn een verlengstuk van uw smartphone en aangesloten via Bluetooth. Een slimme horloge vergemakkelijkt het gebruik van mobiele telefoons, zijn signalen (akoestisch, trillingen) wanneer er berichten of oproepen ontvangen.

Wat zijn de voordelen van Smart Watches?

Ze zijn vooral praktisch: Smart Watches kan dienen voor smartphones dankzij het aanraakscherm als een weergave-verlenging. U hoeft dus niet te graven uw mobiele telefoon, die interfereert met bijeenkomsten in klimmen belemmert vitale informatie nu.

Welke functies hebben Smart Watches?

Fabrikanten maken de horloges voor bepaalde gebieden van het leven. Zorg dat de voorste aankoop precies wat je de klok nodig hebt - als een fitness trainer, als outdoor gids met GPS of misschien als een bedrijf assistent voor e-mail? Naast het weergeven van oproepen en meldingen (e-mail, sms en sociale media updates) kunt u reageren op berichten op de meeste modellen door stem, hetzij door het tikken op het aanraakscherm. Muziek en gesture control, voetgangersnavigatie. vele app-extensies en voice search en een activiteit tracker inclusief lichtpuls meting aan de pols (voor alle sporten) zijn eveneens standaard.

Hoe lang duurt een batterij voor Smart Watches?

SmartWatch batterijen duren 1 of 2 dagen. Een energiebesparende modus, waarin alleen de tijd wordt weergegeven, de looptijd wordt verlengd. En: Schakel functies die je niet gebruikt, altijd uitgeschakeld. Laad de batterij alleen als het helemaal leeg is (verlengt de levensduur).

Wat een display moet mijn SmartWatch?

Een resolutie van 300 pixels per inch (ppi) is de minimale hier - anders afzonderlijke pixels zichtbaar, indien mogelijk. We raden een omgevingslichtsensor die de helderheid van de lichtomstandigheden aanpast.

De Huawei horloge 2 is vanaf maart van Bluetooth, te beginnen in april in de 4G en mei 2017 de2/18
|

de Huawei horloge 2 is vanaf maart van Bluetooth, te beginnen in april in de 4G en mei 2017 de "klassiek"Variant beschikbaar.

© PR

Smart Horloges voor mannen met elkaar vergeleken:
Huawei horloge 2

Prijs: 329 euro (Bluetooth), 379 euro (4G) en de Classic versie voor 399 euro

Tijdens het Mobile World Congress 2017, heeft Huawei officieel haar nieuwste slimme horloge onthuld in dezelfde drie varianten: Met ingang van maart 2017, de verkoop van Huawei horloge 2 begint met Bluetooth in de kleuren zwart en grijs, in april, de 4G-versie volgt in zwart en oranje en mei eindelijk een iets hogere kwaliteit Classic model met metalen behuizing en bruine lederen band is nog steeds op de markt. Alle drie versies uitgevoerd met de nieuwste firmware Android Wear 2.0, worden aangedreven door een Qualcomm Snapdragon processor en verschillen alleen in detail van elkaar. De Huawei horloge 2 is compatibel met Android en iOS, en biedt alle gangbare SmartWatch functies.

Fitness functies in focus

Een speciale focus ligt op de Chinese onderneming hecht aan de fitness-waarde - vooral met de 4G-versie, waarbij de telefoon kan blijven in opleiding thuis. Er zijn ook diverse gezondheid functies zoals GPS mapping, continue hartslag monitoring, real-time opleiding instructies en de analyse en evaluatie van de verzamelde gegevens over gezondheid. De batterij gaat volgens de fabrikant over twee dagen (40 uur).

Extra functies: continue hartslagmeting, GPS, LTE, gyroscoop, kompas, barometer. waterdicht volgens de IP68-certificering.

Hoogte / Gewicht: 48,9 x 45 x 12,6 mm / 57 g (4G) en 60 g (klassieke variant)

weergave: 1,2 inch / 390x390 pixels (326 ppi)    

ruimte: 4 GB / 768 MB RAM

>>> Het brengen van fitness tracker echt

De modulaire SmartWatch blok is pre-order maart 20173/18
|

De modulaire SmartWatch blokken vooraf worden besteld in maart 2017

© PR

Smart Horloges voor mannen met elkaar vergeleken:
blokken

Prijs: $ 499 (het equivalent van bijna 469 euro met 4 modules inbegrepen)

Kickstarter campagne dank: Met de modulaire SmartWatch "blokken" uit dezelfde start-up bedrijf, kunt u uw horloge samenstellen via modules die aan elkaar zijn aangesloten als een enkele band-leden, volgens uw wensen. De horlogekast gemaakt van roestvrij staal gevormd met een beeldscherm, Snapdragon processor, Bluetooth, bewegingssensor en de basis quasi batterij. Andere functies worden eenvoudig geïntegreerd via module expansie in de armband. 4 modules zijn inbegrepen, elke extra kosten 35 dollar (ongeveer 33 euro). Momenteel zijn er zes modules kiezen: hartslagmeter, flitslicht, GPS / GLONASS-module, extra accu, een vrij programmeerbare knop waarmee de temperatuur, vochtigheid en luchtdruk kan worden gemeten zogenaamde avontuur module. Verdere modules zijn in ontwikkeling en zal na verloop van tijd worden toegevoegd, met inbegrip van een vingerafdruksensor, een camera en een cellulair modem. Het blok-horloge loopt met iOS en Android en kan nu vooraf worden besteld - in zwart en rood.

Extra functies: Afhankelijk van de module selector anders.

weergave: 1,39 inch / 400x400 pixels              

ruimte: 4 GB / 512 MB RAM

>>> De coolste technologie gadgets voor mannen

De LG Bekijk Sport (de twee varianten links) en de LG horloge stijl (3 varianten rechts) zijn beschikbaar sinds maart 2017, maar tot nu toe alleen in de Verenigde Staten.4/18
|

de LG Bekijk Sport (2 varianten linker) en LG WatchStyle (3 varianten rechts) zijn beschikbaar sinds maart 2017, maar tot nu toe alleen in de Verenigde Staten.

© PR

Smart Horloges voor mannen met elkaar vergeleken:
LG horloge sport en stijl

Op dit moment alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Prijs: vanaf $ 249 (Style) en $ 349 (sport)

Tijd voor het begin van Android Wear 2,0 LG heeft twee nieuwe Smart Watches die draaien op Google's nieuwste besturingssysteem geïntroduceerd: "LG Bekijk Sport" en "LG WatchStyle", In beide varianten, die ooit alleen beschikbaar zijn in de VS, klokte een Snapdragon processor op 1,2 GHz. Zo niet, er is niet echt een grote gelijkenissen meer. Bijzonder interessant is de sport-versie zou moeten zijn, omdat het kan doen met hartslagsensor, NFC, GPS en SIM-kaart slot uitgebreide SmartWatch technologie die is ontworpen om vooral te helpen bij het sporten. Door de ingebouwde technologie en geborsteld roestvrij stalen kast, maar de SmartWatch dus enigszins vlezige.

Zonder een hartslagmeter, NFC, GPS en SIM-kaart slot, de LG horloge stijl, echter, moeten het doen. Het is bijna een sterk verkleinde versie en geregisseerd met hun delicate en compact ontwerp, vooral voor gebruikers die willen een mooie en lichte slimme horloge om je pols draagt ​​en kan afzien van vele moderne features. De armbanden gemaakt van Italiaans leer zijn uitwisselbaar.

de "LG Bekijk Sport" in Titanium en Dark Blue, de "LG WatchStyle" in ook in titanium zilver, rose goud. Wanneer de twee smartwatches zal te koop zijn in Duitsland, is nog niet duidelijk.

LG Bekijk Sport                                                     

Bijzonderheden: Hartslagmeter, GPS-module, NFC, SIM-kaart slot. Waterdicht tot IP68 certificering.

Hoogte / Gewicht: 45,4 x 51,2 x 14,2 mm / 89 g

weergave: 1,38 inch / 480x480 pixels (348 ppi)

ruimte: 4 GB / 768 MB RAM

LG WatchStyle

Bijzonderheden: Beschermd IP67 certificering. Verwisselbare armbanden.

Hoogte / Gewicht: 42,3 x 45,7 x 10,8 mm / 46 g

weergave: 1,2 inch / 360x360 pixels (299 ppi)

ruimte: 4 GB / 512 MB RAM

De Samsung Gear S3&# 039; s, sinds december 2016 op de markt.5/18
|

de Samsung Gear S3 is al sinds december 2016 op de markt.

© PR

Smart Horloges voor mannen met elkaar vergeleken:
Samsung Gear S3

Prijs: 399 €

De nieuwste SmartWatch vlaggenschip van Samsung gaat door de naam "Gear S3" en is verkrijgbaar in twee verschillende designvarianten: "Gear S3 Frontier" en "Gear S3 Classic", Terwijl de Frontier model wil overtuigen in een robuuste outdoor look, is de Classic versie richt zich op liefhebbers van subtiel en elegant horloge ontwerpen. Technisch, beide klokken zijn nagenoeg gelijk. In beide modellen, een dual-core processor slaves met 1 GHz, het besturingssysteem komt Tizen gebruikt. Dankzij de ingebouwde luidspreker en microfoon kan ook bellen zonder de telefoon vast te houden in hand met de versnelling S3. Praktisch: de tijd permanent weergeeft door de Always-On Display (AOD). Volgens de fabrikant van de batterij gaat tot vier dagen.

Praktisch: De Gear S3 is dankzij de geïntegreerde GPS en in combinatie met de app "S Health" ook groot als een fitness-Watch. Hoewel haar comfortniveau is niet echt atletisch, scala aan functies en mogelijkheden stellen de S3, maar sterk ähnel de fitness armband "Gear Fit 2" door Samsung. >>>De Gear Fit 2 van Samsung sport-test

Werkt het beste het tandwiel S3 met Samsung smartphones. In andere Android-smartphones en iOS-apparaten, de SmartWatch werkt zelfs, maar in mogelijkheden beperkt.

Extra functies: Draadloos opladen (WPC), hartslagmeter, Alti / Barometer, snelheidsmeter, waterbestendig tot IP68 certificering. Armband uitwisselbaar.

Hoogte / Gewicht: 46,1 x 49,1 x 12,9 mm / 62 g (Frontier) en 57 g (klassiek)

weergave: 1,3 inch / 360x360 pixels (278 ppi)                   

ruimte: 4 GB / 768 MB RAM

De Apple Watch Series 2 is beschikbaar sinds September 20166/18
|

de Apple Watch Series 2 is sinds september 2016

© Apple

Smart Horloges voor mannen met elkaar vergeleken:
Apple Watch Series 2

Prijs: vanaf 419 EUR

de "Apple Watch Series 2""Sun heeft een aantal upgrades gekregen in vergelijking met het vorige model: Naast een snellere dual-core processor en een superhelder scherm is de geïntegreerde GPS / GLONASS en waterdichtheid tot 50 meter zijn echte hoogtepunten. Op het ontwerp en de intuïtieve touch-screen bediening en kroon, echter, zal er niets veranderen. In het algemeen kan de tweede generatie van Apple Watch vrolijk rekenen op de nieuwe hogere klasse van Smart Watches, maar het is hoger kan alleen worden gebruikt met een iPhone 5 of. Wat betreft de fitness tracking, is de nieuwste Apple Watch een opmerkelijke all-rounder: Geen andere gadget omvat momenteel zoveel sporten. Hardlopen of sporten beginners krijgen een waardevol instrument om hun opleiding te volgen en te evalueren plannen.

Net als zijn voorganger, de Apple Watch Series 2 in twee verschillende maten (38 en 42 mm). De behuizing is verkrijgbaar met aluminium, roestvrij staal of keramiek, en in zilver, grijs, roze goud, goud of zwart. Daarnaast is er een grote selectie van armbanden in verschillende kleuren en materialen.

Extra functies: Gyrosensor accelerometer, Herzfrequensmesser, ambient light sensor, Bluetooth 4.0. Armband uitwisselbaar.

Lengte / gewicht (38 mm): 38,6 x 33,3 x 11,4 mm / 28,2 g (aluminiummodel zonder armband)

Lengte / gewicht (42 mm) 42,5 x 36,4 x 11,4 mm / 34,2 g (aluminiummodel zonder armband)

weergave: 272x340 pixels (38 mm model) en 312 x 390 pixels (42 mm) model

ruimte: 2 GB voor muziek

>>> De Apple Watch Series 2 sport-test

De Polar M600 is sinds september 2016 de handel.7/18
|

De Polar M600 is sinds september 2016 de handel.

© PR

Smart Horloges voor mannen met elkaar vergeleken:
Polar M600

Prijs: 350 €

de "M600" Polar is vooral gericht op sporters die - op zoek naar de opleiding, een uitgebreide analyse en tracking tool met een verscheidenheid aan fitness functies - naast de traditionele SmartWatch functies. zijn bijzonder nuttig, de geïntegreerde GPS en GLONASS-module en de optische puls met 6 LEDs. De slimme horloge van Polar kan gemakkelijk worden gebruikt tijdens het zwemmen, omdat de M600 is waterdicht tot een diepte van 10 meter. Het besturingssysteem is Android Wear gebruikt, dat nu kan worden bijgewerkt met een update van versie 2.0 en is compatibel met iOS en Android-apparaten. Binnen een 1,2 GHz dual core processor sleutelt. De batterij gaat volgens de fabrikant ongeveer twee dagen en 8 uur training. De Smart Watch is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Extra functies: Gyroscoop. Waterdicht tot 10 meter naar IPX8 certificering, slaap analyse.

Hoogte / Gewicht: 45 x 36 x 13 mm / 64 g

weergave: 1,3 inch / 240x240 pixels (260ppi)

ruimte: 4 GB / 512 MB RAM

De Moto 360 (2e generatie) is sinds september 2015.8/18
|

de Moto 360 (2e generatie) is sinds september 2015.

© PR

Smart Watches in vergelijking:
Moto 360 (2e generatie)

Prijs: vanaf 249 EUR

De eerste generatie "Moto 360" Motorola's best verkopende Android SmartWatch 2014 was luid Canalys De nieuwe editie zal onderdoen voor dat succes in alles en nog veel beter. Het ontwerp dat is zeker gelukt: de nieuwe Moto 360 kan omvatten ongegeneerd de mooiste Smart horloges voor mannen en kan online op de site van de fabrikant in de zogenaamde "Moto Maker" ook individueel te ontwerpen.

Anders biedt de Moto 360, in combinatie met een Android-smartphone, de brede waaier van functies die men verwacht van een modern SmartWatch: navigatie, Google beschikt over hartslagmeting, Activity Tracker en andere gezondheidsproblemen hulpmiddelen. Cool: De digitale wijzerplaat kan niet alleen vervangen, maar ook aanpassen met de gewenste informatie.

Twee verschillende maten beschikbaar: een 42- en een 46mm versie, schaal overwegend dezelfde apparatuur, waaronder een 1,2 GHz Snapdragon 400-processor, 4 GB geheugen en 512 MB RAM. Als levensduur van de batterij, maar er is een verschil: In de 42mm versie zet een 300 mAh batterij die duurt ongeveer een dag. De grote 46mm model is echter een 400mAh batterij is geïnstalleerd, de verandering na slechts twee dagen terug op de kade om draadloos op te laden.

ook compatibel met de iPhone
Een leuke feature van de Moto 360: De Android kan SmartWatch via iOS-app "Android Wear" ook worden gebruikt met iPhones, maar dan met een ernstig beperkte mogelijkheden. Dus berichten zijn bijvoorbeeld, ging op de klok en een aantal fitness-functies beschikbaar zijn. Dat is ook bijna.

andere kenmerken: Gyroscoop, optische hartslagmeter, stappenteller, versnellingsmeter, ambient light sensor, van verwisselbare armband

Size / Gewicht: 42/46 x 42/46 x 11,4 mm / geen indicatie van het gewicht van de fabrikant

weergave: 42mm model: 1,37 inch (35 mm) / 360x325 pixels (263ppi)
46mm model: 1,56 inch (40 mm) / 360x330 pixels (233ppi)

ruimte: 4 GB / 512 MB RAM

De Moto 360 Sport is verkrijgbaar in Duitsland sinds januari 20169/18
|

de Moto 360 Sports is verkrijgbaar in Duitsland sinds januari 2016

© PR

Smart Watches in vergelijking:
Moto 360 Sports

Prijs: 299 €

vergeleken met "Moto 360" is de "Moto 360 Sports"Zoals de naam al doet vermoeden, speciaal ontworpen voor sporters. Aldus wordt het horloge voornamelijk plaats van een stabiele silicone om vocht beter verwijderen. Side ventilatieopeningen moet ook koeling. Maar het grootste pluspunt is de geïntegreerde GPS, waardoor de smartphone de sport hoeft niet te worden uitgevoerd om de GPS gegevens te verzamelen. De SmartWatch lijkt op de informatie met uw telefoon vanuit simpel als het eenmaal weer binnen het bereik.

andere kenmerken: Gyroscoop, barometrische hoogtemeter, stappenteller, versnellingsmeter, ambient light sensor, optische hartslagmeter waterbestendig, batterij gaat tot dag

Size / Gewicht: 45 x 45 x 11,5 mm / 54 g

weergave: 1,37 inch (35 mm) / 360x325 pixels (263ppi)

ruimte: 4 GB / 512 MB RAM

TAG Heuer Connected is beschikbaar in december 2015.10/18
|

de TAG Heuer Connected is beschikbaar vanaf december 2015.

© PR

Smart Watches in vergelijking:
TAG Heuer Connected

Prijs: 1350 Euro

met de "TAG Heuer Connected" er is mooi SmartWatch luxe voor uw pols. De Zwitserse horlogefabrikant pronkt met name op het gebied van vakmanschap en design. 1,5-inch display is met saffierglas is het geval met gezandstraalde rand geheel uit titanium en maakt de SmartWatch met 52 g (zonder flap) bijzonder gemakkelijk. Wanneer Armband van gevulkaniseerd plastic kunt u kiezen tussen verschillende kleuren. De ingebouwde technologie (1,6 GHz dual-core processor, 4GB geheugen en 1 GB RAM) om ergens anders, zelfs voor ongeveer 200 euro te krijgen, is dus duidelijk: je betaalt vooral voor de luxe uitstraling en hoge kwaliteit - en natuurlijk ook voor de naam. Helaas, een hartslagmeter en GPS ontbreekt. Het besturingssysteem is Android Wear wordt gebruikt.

De Connected werkt met een Android-smartphone van versie 4.3. Hoewel maar de SmartWatch loopt met de iPhone iOS 8.2 en vervolgens met zeer beperkte functies. De 410 mAh batterij duurt ongeveer een dag. Leuk idee: TAG Heuer horloge kan worden na de twee jaar garantie voor nog eens 1.350 euro voor een "Carrera Calibre 5" uitwisseling. zo krijg je de mechanische tegenhanger in een soortgelijk ontwerp, voor een extra vergoeding.

andere kenmerken: Stappenteller, gyroscoop, waterdicht tot IP67 certificering

Size / Gewicht: 46 mm, 12,8 mm dikte / 52 gram (zonder armband)

weergave: 1,5 inch / 360x360 pixels (240 ppi)

ruimte: 4 GB / 1 GB geheugen

De fossiele Q Oprichtersbewijs&# 039; s te kopen in december 2015.11/18
|

de Fossiele Q Founder is al sinds december 2015 geweest om te kopen.

© PR

Smart Watches in vergelijking:
Fossiele Q Founder

Prijs: 279 euro (met lederen band), 299 euro (met roestvrij stalen armband)

Ook wil Fossil om zich te vestigen als een klassiek horloge fabrikanten in de slimme horloge markt. de chique "Q grondlegger" met roestvrij stalen behuizing en eventueel een leer of roestvrij stalen armband ziet er op de pols van klassieke, elegante en visueel vergelijkbaar met de nieuwe "Moto 360" Motorola. Noch is deze zwarte balk onderaan het scherm waarachter de helderheidssensor zich bevindt. Q Oprichter met 1,5 inch touch screen en Intel Atom processor is gebaseerd op het besturingssysteem Android Wear, welke het beste werkt met Android-telefoons vanaf versie 4.4. Zelfs iOS wordt ondersteund vanaf versie 8.2 en de iPhone 5 wordt de Smartwartch echter zeer beperkt in functionaliteit. Na ongeveer een dag, moet de Founder Q terug naar de inductieve laadstation.

andere kenmerken: Versnellingssensor, 3-assige gyrosensor, ambient light sensor, stappenteller, waterdicht IP67 certificatie, de behuizing past op elke 22 mm brede band

Size / Gewicht: 47 x 47 x 13 mm / 72 g met lederen band (173 g roestvrij stalen band)

weergave: 1,5 inch / 360x326 pixels (240 ppi)

ruimte: 4 GB / 1 GB geheugen

De Huawei Watch is sinds September 2015 te hebben.12/18
|

de Huawei Horloge is sinds September 2015 te hebben.

© PR

Smart Watches in vergelijking:
Huawei Horloge

Prijs: vanaf 399 EUR

Het ontwerp van de "Huawei Watch" is het Chinese bedrijf is geïnspireerd door de klassieke Zwitserse horloges en berust op goed vakmanschap en hoogwaardige materialen. Bijvoorbeeld, de 1,4-inch scherm met 400x400 pixels resolutie, bijvoorbeeld beschermd door krasbestendig saffierglas. De behuizing is gemaakt van koud gesmeed roestvast staal, deels geborsteld en gedeeltelijk gepolijst. Net als bij de eerste slimme horloge Apple Huawei is verkrijgbaar in drie varianten: "klassiek". "actief" en "elite", De modellen verschillen in de gebruikte behuizing materialen, plus er is armbanden gemaakt van echt leer en staal voor de selectie. Het huidige topmodel met gouden roestvrij stalen kast en schakelketting kosten eens zowat 800 euro.

Binnenwerk ELT een 1,2 GHz Qualcomm processor, het besturingssysteem is Android Wear met al zijn functies voor gebruik, tenzij deze is aangesloten op een Android-smartphone. Met de iPhone, de Huawei horloge werkt ook, maar dan met veel minder mogelijkheden. Dankzij hartslagmeter en bewegingssensor sechsachsigem de SmartWatch is ook zeer geschikt als fitness metgezel, echter, GPS ontbreekt. De 300 mAh batterij duurt ongeveer twee dagen.

andere kenmerken: Accelerometer, gyroscoop, hartslagmeter, barometer, waterdicht tot IP67 certificering, elke verwisselbare roestvrij stalen armband of leer

Size / Gewicht: 42 mm, 11,3 mm hoogte / 58 gram

weergave: 1,4 inch / 400x400 pixels (286 ppi)

ruimte: 4 GB / 512 MB RAM

De Gear S2 van Samsung is verkrijgbaar vanaf oktober 2015.13/18
|

de Gear S2 van Samsung Verkrijgbaar in oktober 2015.

© PR

Smart Watches in vergelijking:
Samsung Gear S2

Prijs: vanaf 349 euro (Gear S2) of 379 euro (S2 Gear Classic)

Een beetje ouder, maar nog steeds interessant: Samsung "Gear S2" is verkrijgbaar in twee versies: The "Gear S2" is ontworpen om zeer sportief en doet sterk denken aan de klassieke Swatch design, terwijl de "Gear S2 Classic" is enigszins stijlvol met geribbelde rand en lederen band. Technisch, beide Smart horloges identiek. Een ander innovatief kenmerk is de navigatie met de draaibare ring, kunt u door menu's te bladeren en apps op zonder betrekking hebben op zijn vingers het kleine scherm. Natuurlijk kunt u ook - heel klassiek - navigeren met behulp van het aanraakscherm.

Het besturingssysteem Tizen wordt gebruikt. De Gear S2 werkt met alle Android-smartphone van versie 4.4 en ten minste 1,5 GB geheugen. De batterij gaat een dag los, na drie dagen die hij nodig heeft via de inductieve laadstation worden opgeladen.

andere kenmerken: Versnellingssensor, positiesensor, sensor, barometer, lichtsensor, stof- en waterdicht IP68, van verwisselbare armband

Size / Gewicht: Toestel S2: 42,3 x 49,8 x 11,4 mm / 47 g
Gear S2 Classic: 39,9 x 43,6 x 11,4 mm / 42 g

weergave: 1,2 inch / 360x360 pixels (302 ppi)

ruimte: 4 GB / 512 MB RAM

De ZenWatch 2 Asus zijn&# 039; s, sinds oktober 2015.14/18
|

de ZenWatch 2 Asus er is sinds oktober 2015.

© PR

Smart Watches in vergelijking:
ASUS ZenWatch 2

Prijs: vanaf 169 EUR

Zelfs met de "ZenWatch 2" blijft Asus zijn horlogeontwerp vooral waar: rechthoekig huis, afgeronde hoeken en licht gebogen weergave van krasbestendig Gorilla glas. Opvallend is de nieuwe kroon, die echter alleen gebruikt zeer primitief en uitschakelen en om te ontwaken uit de standby-modus, niet vergelijkbaar met de innovatieve kroon van Apple Watch. Hiervoor twee tellingen ZenWatch om de beste smartwatches op de markt.

Twee maten zijn beschikbaar: één met 1,63- en een 1,45-inch display. Beide versies worden aangedreven door een Snapdragon 400-processor. Het besturingssysteem is Android Wear wordt gebruikt, die de gebruikelijke SmartWatch functies biedt. Als een fitness metgezel, de ZenWatch 2, is echter niet zo goed door het ontbreken van hartslagmeters.

andere kenmerken: Stappenteller, water- en stofbestendig IP67, van verwisselbare armband

Size / Gewicht: 45,2 / 49,6 x 37,2 / 41,7 x 10,5 / 9,5 mm / 39/46 gram

weergave: klein model: 1.45 inch / 280x280 pixels (273ppi)
groot model: 1.63 inch / 320x320 pixels (278ppi)

ruimte: 4 GB / 512 MB RAM

De Apple Watch is sinds april 2015.15/18
|

de Apple Watch is sinds april 2015.

© Apple

Apple Watch Series 1

Vanaf 399 €

de "Apple Watch Series 1" ondanks opvolgernog steeds heel interessant. Ze bestaan ​​in twee verschillende afmetingen (38 en 42 mm). Bovendien is er een "normaal" Model, een sport-versie in aluminium behuizing en een gouden horloge voor extravagant klanten. Bijzonderheid: Met een wiel aan de zijkant - "kroon" genaamd - u kunt scrollen en zoomen, bijvoorbeeld op kaarten. De gebruiker kan eerst onderscheiden Tap druk, waardoor veel nieuwe mogelijkheden. Het hoogtepunt: De klok nudges op je af wanneer berichten of oproepen ontvangen. Er zijn zelfs verschillende duwtje in de rug voor verschillende meldingen (afspraak, post, etc.). Over de ingebouwde microfoon en luidspreker, kunt u bellen rechtstreeks vanuit het horloge. De klok herinnert u wanneer het tijd is weer om te trainen. Bovendien kunt u sport doelen in en uw prestaties te evalueren. Echter, de Apple Watch werktalleen bij Apple-apparaten. Ten minste één iPhone 5 met besturingssysteem iOS 8 is aangebracht. De looptijd van de accu is de fabrikant slechts 24 uur.

andere kenmerken: Hartslag monitor, accelerometer, gyroscoop, stem assistent Siri, stappenteller en andere fitness-functies

Size / Gewicht38,6 / 42 x 33,3 / 35,9 x 10,5 mm / 25 of 30 g (38 mm / 42 mm model)

tonen38mm model: 1,4 inch / 272 x 340 pixels
42mm model: 1,53 inch / 312 x 390 pixels

geheugen: 8 GB / 512 MB RAM

Sinds juli 2015 de Alcatel OneTouch Watch is verkrijgbaar in Duitsland.16/18
|

Sinds juli 2015 de Alcatel OneTouch Horloge verkrijgbaar in Duitsland.

© PR

Smart Watches in vergelijking:
Alcatel OneTouch Horloge

Prijs: 179 €

de "Alcatel OneTouch Horloge" één in onze vergelijking van de goedkoopste slimme horloges, vooral omdat de marktprijs is nu al gedaald tot ongeveer 100 euro. Visueel lijkt de laatste Moto 360 van Motorola. Je lichaam wordt gemaakt van roestvrij staal, de rug en de armband zijn gemaakt van plastic. De twee eerder beschikbaar armbanden kan niet worden gewijzigd of ingekort omdat het een USB-stekker voor het opladen van het horloge met een NFC-chip verbergen. Want dat is de armband in twee verschillende maten. (Zie de foto als) de twee metalen armband versies zijn niet beschikbaar tot vandaag.

De 1,22-inch touch display - schoongemaakte door een zwarte balk onderaan, die in dit geval gebruikt als een soort schakeltoets - zoals bij de motor 360 De grootste tekortkoming van Alcatel Watch: Het biedt geen ondersteuning apps, dat beperkt zich uitsluitend tot de kernfuncties van een slimme horloge (tijdweergave, fitness functies en smartphone meldingen), maar werkt het met Android-smartphones (versie 4.3) en iPhones gelijk. Terwijl andere slimme horloges vertegenwoordigen meer dan 40 wijzerplaten om uit te kiezen voor, er is bij Alcatel volgen slechts drie. Goed: De 210 mAh batterij gaat tot twee dagen.

andere kenmerken: Optische sensor, stappenteller, slaap analyse, kompas, gyroscoop, accelerometer, hoogtemeter, waterdichte IP67 certificering

Size / Gewicht: 41,8 x 41,8 x 10,5 mm / 60 g

weergave: 1,22 inch / 240x204 pixels (ppi)

ruimte: geen instructies van de fabrikant

De LG horloge Urbane kunnen worden gekocht sinds September 2015.17/18
|

de LG horloge Urbane kunnen worden gekocht sinds September 2015.

© PR

Smart Watches in vergelijking:
LG horloge Urbane

Prijs: 349 €

LG heeft een slimme horloge dat sterk ontwikkeld op het vorige model "G Watch R" georiënteerd. Dus de "LG horloge Urbane" Ook een ronde OLED kunststof. Uw roestvrij stalen kast met lederen band om meer formele handelen. Binnenin een Qualcomm Snapdragon slaven 400 processor 1,2 GHz (quad-core). De batterij gaat ongeveer een en een halve dag door de fabrikant. Mooi: In "Always-On Ambient"Modus zal de klok continu weer te geven gedimd. De LG horloge Urbane is gebaseerd op het besturingssysteem Android Wear en is compatibel met Android-smartphones versie 4.3.

andere kenmerken: Accelerometer, gyroscoop, kompas, barometer, hartslagmeters, stappentellers, waterdicht IP67 certificering, compatibel met standaard armbanden

Size / Gewicht: 45,5 x 10,9 x 52x2 mm / 66,5 gram

weergave: 1,3 inch / 320x320 pixels (245 ppi)

ruimte: 4 GB / 512 MB RAM

De Sony SmartWatch3 is sinds oktober 2014.18/18
|

de Sony SmartWatch3 is sinds oktober 2014.

© Sony

Smart Watches in vergelijking:
Sony SmartWatch 3

Prijs: ongeveer 230 euro

de "SmartWatch 3" Sony ziet er futuristisch uit en in het bijzonder sportief. Het plein display is ingebed in een siliconen armband. Het hoogtepunt: de SmartWatch 3 heeft een eigen GPS-module die werkt zelfs zonder gekoppelde smartphone. Dat is ook geschikt voor sporters die uw telefoon niet altijd. Het horloge is ook nog waterdicht. Daar ligt de Google-Software Android Wear, die wordt aangevuld door een eigen besturingssysteem Sony Mobile UX. Dit geeft u toegang tot de typische Sony functies, zoals de fitness-app "Lifelog", De batterij gaat 1 of 2 dagen.

Extra functies: GPS, hartslagmeter, stappenteller, barometer, gyroscoop

Hoogte / Gewicht: 36,0 x 51,0 x 10,0 mm / 76 g

weergave: 1,4 inch, 320 x 320 pixels

ruimte: 4 GB / 512 MB RAM

Klik hier voor alle fotogalerijenDe meervoudige mannelijk orgasme - een gidsZo zijn meerdere orgasmes mogelijk voor mannenDe belangrijkste trend kapsels voor mannenDeze 12 delen zijn nu TrendOnze auteur weet nu hoe het is om seks te hebben elke dagDit gebeurt wanneer je seks hebt elke dag voor 100 dagen15 gezonde gerechten voor de kleine portemonnee20 snelle maaltijden voor weinig geldDit laat meer tijd voor de essentieQuick ochtendroutine, meer tijd voor zichzelf10 tekenen dat een vrouw niet geïnteresseerd is in jou10 tekenen dat de vrouw heeft geen interesse in jou