Of gerichte krachttraining of Wampe-away programma: Alleen de juiste toewijzing van de eenheden brengt u naar succes. Hoe werkt het?

trein in cycli Of afslanking of toning: top resultaten behaald enkel wie het lichaam vraagt ​​in ruil en opgelucht - bijvoorbeeld, in 3: 1 cyclus: 3 weken groeiende last, 1 week herstel. De hoeveelheid spanning (bij Matse en Timo 10 uur per week = 100 procent) wordt als volgt verdeeld: 80 procent in de eerste 90 procent in de tweede 100 procent in de derde, 50 procent in het vierde (regeneratie) week. Maand-op-maand stijging gestaag de intensiteit en / of de omvang.

Pauzeren en regenereren In elke week onder andere een rust en herstel dag. Op de rustdag pauze, actief ontspannen op het herstel dag (wandelen, zwemmen losjes). voltooien in principe geen soortgelijke intensieve eenheden (over intensieve krachttraining voor een spiergroep en een lange run) binnen 48 uur.

zorgen voor afwisseling Je lichaam is aan het veranderen alleen door steeds nieuwe stimuli. Geen eenheid indien de andere hetzelfde. En u krijgt de fartlek gedachten uit de running bereik in krachttraining: Speel met tempo, intensiteit en bewegingsvormen.

eten Gerichte Wie wil prioriteit wachten na de oefening 2 tot 3 uur tot de volgende maaltijd. Maar dit betekent dat de regeneratiefase verlengd! Wie wil snel efficiënt te zijn, neem direct na de training iets voor zichzelf (als een banaan en een glas melk).